dinsdag 3 februari 2009

Schrijf mee aan het jaaroverzicht 2008

Een jaarverslag saai? De meesten antwoorden volmondig 'ja' op deze vraag. En dan heb je nog gelijk ook. De meeste jaarverslagen zijn inderdaad een opsomming van data, cijfers, behaalde doelstellingen, argumenten waarom er dan enkele weer niet zijn behaald... Kortom een hoop papier die door een handvol mensen (en dan nog) gelezen wordt om nadien te archiveren. En wie leest er zelf het jaarverslag van onze organisatie of deelwerking? Juist ja. Niemand.

Daarom willen we het in 2009 anders doen: een speciale editie van de Metropolitan met een jaaroverzicht van 2008. En JIJ bepaalt wat er belangrijk was in 2008 en een plaats verdient in de Metropolitan.

Hoe doe je dit? Antwoord kort en bondig op 5 vragen. Deze vragen moet je krijgen van je teamcoördinator. Nog niets gezien? Trek even aan zijn of haar oren! Je mag van mij. Mail, fax of stuur je antwoorden voor maandag 23 februari naar derodepinguin(at)cawmetropool.be, fax: 03 244 17 98, Vrijgeweide 52 in 2140 Borgerhout.

En wat dan? De inzendingen worden verwerkt in een heus jaaroverzicht over wat er reilde en zeilde in Metropool. We hebben aandacht voor datgene waarvoor de Metropolers warm liepen en wat hen koud liet. En wat of wie hen heeft geërgerd of net geïnspireerd… En wie weet komen we tot bij jou voor meer tekst en uitleg.

Verdient dat iets? Heel veel, waaronder:
  • tonnen dankbaarheid vanwege de redactie;
  • bergen fierheid voor je verwezenlijkingen;
  • een door de directeur gesigneerd exemplaar van de Metropolitan;
  • een uitverkorene wordt beloond met een Oxfam ontbijtmand. Wie? Dat beslist een onschuldige hand op 23 februari.

Geen opmerkingen: