maandag 23 mei 2011

Zaal gezocht?


Zoek je een (betaalbare) zaal of een ruimte voor: een vergadering? een vorming? het feest n.a.v. het 10-jarig bestaan van de werking?de personeelsdag? een cliënt zijn trouw/communie/lentefeest? ....


Dan is er nu één adres waar je terecht kunt voor hulp bij je zoektocht: www.antwerpen.be/ontmoetingsruimte. Want geef toe, het is niet altijd eenvoudig om een betaalbare en geschikte zaal te vinden in de buurt.



Om die zoektocht eenvoudiger te maken, heeft de stad Antwerpen aan eigenaars van zalen gevraagd hun ontmoetingsruimten zo veel mogelijk open te stellen voor buurtbewoners en verenigingen.


Sinds de start van het project in september 2009, zijn er al meer dan 185 panden met 500 verhuurbare ruimten voor buurtbewoners en verenigingen beschikbaar. De stad Antwerpen voorziet per wijk in een netwerk van ontmoetingsruimten. Daardoor is het voor jou makkelijker om een zaal te vinden. Momenteel zijn er al netwerken in Berchem, Borgerhout, Deurne, Ekeren en in de wijken Stuivenberg, Luchtbal-Schoonbroek en Dam-Eilandje van het district Antwerpen.


Maak dus zeker gebruik van het Netwerk Ontmoetingsplaatsen. Enne, ze doen hun werk goed! Ondergetekende heeft het al uitgeprobeerd!

Geen opmerkingen: