woensdag 30 juni 2010

Nieuwe visie voor JAC Plus Onthaal

Het onthaalteam van JAC Plus heeft een nieuwe missie en visie klaar.

In de nieuwe visie is gedeelde zorg voor jongeren hèt sleutelbegrip. Om jongeren effectief te helpen en niet verloren te laten lopen in een systeem van doorverwijzingen wil JAC Plus nog gerichter gaan samenwerken met partners uit verschillende sectoren.

De nieuwe visie kan je hier downloaden. Concreet komt het erop neer dat JAC Plus werkt aan een betere balans tussen kwalitatieve hulpverlening en maximale bereikbaarheid. Naast het werken met een open deur, ruimte voor het werken op afspraak en voor meer outreachende hulp.

De vernieuwing brengt ook enkele veranderingen met zich mee in de dagelijkse werking. Concreet vertaalt dit zich o.a. in een verandering van de openingsuren. Vanaf 1 juli 2010 zal JAC Plus op volgende manieren bereikbaar zijn:

Telefoon: maandag, woensdag, vrijdag van 10u tot 17u, dinsdag en donderdag van 13u tot 17u.
Mail: altijd mogelijk, mails worden ten laatste binnen 3 dagen beantwoord.
Chat: dinsdag van 12u tot 14u
Open deur: maandag, woensdag en vrijdag van 13u tot 17u.

Uiteraard kunnen andere hulpverleners steeds bij JAC Plus terecht voor overleg rond een specifieke situatie. Medewerkers van JAC Plus willen graag mee bekijken wat we samen voor de jongeren en elkaar kunnen betekenen. Op die manier wordt gedeelde zorg meteen in praktijk omgezet.

www.jacplus.be

Geen opmerkingen: