dinsdag 6 juli 2010

EHBJ

In het najaar 2010 start JAC Plus opnieuw met het EHBJ (Eerste Hulp Bij Jongeren - Jeugdwerk - JAC) project. Met dit project wil JAC Plus de actieve betrokkenheid en een hechte samenwerking tussen het jeugdwerk en JAC Plus opbouwen.

EHBJ wil forum, coaching en vorming aanbieden rond het thema 'omgaan met welzijnsvragen en situaties van jongeren'. Het project is gericht op het 'helpen in eigen omgeving' en beoogt het 'aan de slag gaan' met vragen en problemen van jongeren in een vroeg stadium. Kortom: JAC Plus bouwt hiermee aan een brug tussen jeugdwerk en de jongerenhulpverlening.

Het EHBJ-project richt zich dus naar jeugdwerkers die in hun werk te maken hebben met welzijnsvragen en problemen van jongeren. Dit najaar start voor hen een nieuwe opleiding. De opleiding is volledig gratis, inclusief de 2,5 daagse. We vragen van de deelnemers wel een actief engagement en aanwezigheid op alle bijeenkomsten. Er is plaats voor 12 deelnemers.
Interesse? Inschrijven kan, vóór 31/08/2010, via het mailadres: ehbj@cawmetropool.be. Op dit mailadres kan je ook terecht voor meer informatie over het programma en de data van de opleiding.

Doen!


Geen opmerkingen: